Zaglavlje
O nama

ZS-logo-natpis

ZdravstveniSaveti.rs – portal posvećen zdravstvenim savetima iz svih grana, bilo zvanične ili narodne medicine, kao i sportske medicine, ishrane i lepote.

Nastojimo da pišemo o svim vrstama bolesti i tegoba sa kojima se susreću naši čitaoci, kako bi na jednom mestu mogli da se informišu o koracima i načinima prevazilaženja svojih zdravstvenih problema ili preventivnom delovanju, kako do istih ne bi ni došlo. Takođe se osvrćemo i na oblast sportske medicine i potreba sa kojima se sportisti svakodnevno susreću. Naravno, nismo mogli zanemariti i, u današnje vreme veoma važno, pitanje zdrave ishrane, dijete, pa tako i posebnijih vrsta ishrane, kao što je veganska. Sa druge strane, iako je unutrašnja lepota najvažnija, ipak se moramo pozabaviti i spoljnom lepotom i svim pitanjima vezanim za negu tela i medicinske korekcije.

Imajući u vidu da naši čitaoci podjednako pridaju pažnju kako zvaničnoj “zapadnoj” medicini, tako i medicini koja je proistekla iz viševekovnog, pa možda i višemilenijumskog iskustva našeg naroda u lečenju raznih bolesti i tegoba prirodnim putem, kroz narodne lekove, te je s toga neminovno da pristupimo Zdravstvenim Savetima i kroz prizmu veoma bogate narodne medicinske tradicije, kako našeg, tako i drugih naroda sveta.

Ukoliko želite da pišete na portalu, ili da objavljujete Vaše već postojeće tekstove i medicinske naučne radove, slobodno nas KONTAKTIRAJTE.

Izvod iz Uslova korišćenja:

Korišćenjem bilo kog dela ZdravstveniSaveti.rs portala smatra se da su korisnici upoznati sa uslovima korišćenja i svim rizicima koji nastaju iz korišćenja ove web stranice, te prihvataju da koriste sadržaj ove web stranice isključivo za sopstvenu upotrebu i na vlastitu odgovornost, pri tome uzimajući u obzir da je sadržaj portala ZdravstveniSaveti.rs osetljive medicinske prirode.

Pre korišćenja bilo kojeg zdravstvenog saveta navedenog u tekstovima portala ZdravstveniSaveti.rs, obavezno se konsultujte sa lekarom ili farmaceutom!

Najstrožije je zabranjeno, u komentarima korisnika ili autorskim tekstovima spoljnih saradnika, svesno davanje lažnih ili štetnih informacija u vidu zdravstvenih saveta, koji zbog svoje nestručnosti ili zlonamernosti, kod korisnika našeg portala mogu prouzrokovati zdravstvene probleme ili tegobe bilo koje druge vrste!

ZdravstveniSaveti.rs sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje portala koristite na vlastitu odgovornost. ZdravstveniSaveti.rs ne mogu se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu i korišćenjem zdravstvenih saveta predočenim u tekstovima na portalu, niti datim u komentarima korisnika portala.